SO SORRY.

Omg, så phätt jävla längesedan jag skrev. Helt jäva sjukt! Jag som skrev att jag skulle börja blogg varje dag. Jag ljög, som ni har märkt. Det har hänt sjukt mycket sen sist och jag vet inte vad jag ska berätta liksom.

Jag har kommit närmare Pontus och efter påsklovet kanske jag har pojkvän *happyface*. Jag är verkligen jättekär. Väldigt längesen jag kände såhär starkt för någon. Det känns skönt att vara kär, men samtidigt är jag så jävla rädd. jag vet inte varför, men sen jag var tillsammans med Kristofer så är jag rädd för kärlek. Men jag ska kämpa & vara stark. Jag ska klara det här nu, jag ska fixa att ha ett förhållande. Dessutom bor Pontus 33 mil ifrån mig, men som sagt.. jag ska kämpa & vi två ska greja det tillsammans.

Jag älskar dig Pontus <3

Imorgon åker jag med min moster hem till henne i Rättvik, Vikarbyn. Ska vara där hela påsklovet. Jag kommer hem den 13e april förhoppningsvis. Och, jag kommer nog inte ha tillgång till någon dator när jag är där. Så jag kommer inte kunna skriva något. Men då lovar jag verkligen att jag ska skriva när jag kommer hem och kanske lägga ut ett par bilder.

Ikväll blir det god mat med trevligt sällskap & sedan blir det att spela TP. Ska bli kul. Ska nog prata med älsklingen i telefon också. Vi pratade i 3 timmar & 30 minuter igår, älskar att prata med honom. Jag känner liksom att jag kan öppna mig inför honom, berätta allt som jag har i tankarna och så. Känns fett skönt att det är så.

Nu ska jag faktiskt kolla klart på Kalle & Chokladfabriken.
Puss på er & hoppas ni få en underbar kväll & vecka!

låt mig alltid få leva nära
nära ditt hjärta och nära din famn
kom låt oss vandra ut i en kärlek som aldrig tar slut


RSS 2.0