-

I won't struggle on
In a world so cold
In a world so wrong

ätit middag, gott
ätit cheseballz, gott
druckit kaffe, gott.
saknar alex, *tår i ögat*
köpa mjukisbyxor imorgon, soft!

nu ska jag lyssna på musik och sedan, krypa i säng och hoppas på ett bättre liv.


skojig skoldag!

Sjuk skoldag idag, hade temadag.. först snackade vi/lekte lekar med en tjej från RFSU. Fett kul, vi lekte typ kondomsallad och sen heta stolen. SÅ JÄVLA KUL! Sen hade vi lunch, inte så lång lunch dock. Efteråt gick vi på en slags föreläsning om droger.. han som hade föreläsningen hette Uffe och man såg på honom att han var total sönderknarkad. Men guuuuuud vad vi skratta när han berätta om allt, han skämtade men var samtidigt väldigt seriös. Han var rätt smart också typ, han sa att inte kommer säga att vi INTE får testa knark och sånt.. det är upp till oss.. aja.. det var iallafall askul.

Jag ska snart städa mitt rum. *SUCK*
Sen ska jag köpa chips och choklad med min moder.


shu brää yao

Fredag Fredag Fredag! Gud så skönt!
Inga lektioner idag heller, vi ska snacka om droger & sex i skolan.
Det gillar jag & emelie MYCKET!

Sen efter skolan ska jag hem, hämta pengar dra till Hallonbergen och köpa mjukisbyxor och sen måste jag köpa present till min moder, för hon fyller äldre på Måndag. Vet inte vad jag ska köpa, men jag hittar väl något.

Nu ska jag äta frukost och sen fixa mig och kila ner till bussen.
Ha en underbar dag idag allesammans. Kram.


shuuuez

Kom nyss hem från Alex, fett mys!

Skolan idag;
På morgonen drack jag två koppar te.
Sen hade vi svenska, jag blev utslängd pågrundav min "dåliga" attityd. Men egentligen vare bara Maja som hade mens. Hela klassen var typ, KAOS idag. Alla hade mens typ? Nästan iallafall. Sen skulle vi till Gröndal och låna en saga. Men biblioteket där var stängt! Så vi drog tillbaka till skolan och så satt vi utanför matsalen och väntade på Emelies Sven. Hände rätt sjuka saker medans, men om jag inte minns fel så kom aldrig Sven? Men iallafall, sen hade vi engelska.. lika soft som vanligt. Sen BF.. tråååkigt! Sen skulle jag åka till Alex för att bara hämta mitt örhänge, då ringer min bror och vill ha mina nycklar hem för han inte har några. Frös som fan och jag väntade i typ 120 år. Sen äntligen kom min käre broder, jag lämna nycklarna och sprang ner till tunnelbanan! Hann med tåget, kom till Masmo. Mötte Alex mamma och lillesyster påvägen till dom, så jag gjorde sällskap. Alex spela som vanligt, den nörden <3
Vi myste massor. Sen åkte jag hem. Och nu sitter jag här och äter någon slags skaldjurssoppa. Den smakar iallafall.. rätt så bra.

Jag ska snart duscha, känner att det behövs.
Jag kanske skriver mera sen, kram på er sålänge.


upp över öronen kär

Jag tror nog detta blir ännu en sömnlös natt. HA HA HA! Sitta här och snacka med Ellinor, som förövrigt är i Göteborg nu hos sin fader. Även om jag är trött imorgon, så ska jag vara världens gladaste. Jag vet inte varför, men det känns som att jag kommer vara grymt glad imorgon. Stackars alla i skolan då! Blir så jävla dryg och barnslig när jag är kär.

Just nu sitter jag här och lyssnar på Guns N Roses, sjukt bra! Jag älskar musiken!
Jag är megajättetrött, men vill typ inte sova? Jag är för lycklig och uppspelt.
FÖR JAG ÄR UPP ÖVER ÖRONEN KÄR!

Okej, nu ska jag sluta skriva och ringa till Ellinor och be henne komma in på msn.
Puss & kram på er alla läsare.


Hejsan allihopa

Jag är inte lika arg idag, Kan bero på att det här är den bästa dagen på ganska länge. Har bara chillat idag, med Alex & David. Riktigt najs!

Jag ska krypa i säng nu, smsa lite med Alex.
Skola imorgon, sen efter skolan kanske jag ska hem till Alex och hämta mitt örhänge och mysa lite.
Men ni får ha det så bra tills imorgon, då jag förhoppningsvis skriver lite.
Godnatt och kram på er!

Alexander Bergström <3





...

vi fanns här för dig men farsan du valde flaskan
ofan vad det känns jobbigt att hata sin egna pappa
minns när man var liten, de gamla ljuva åren
lördagsgodis och fotboll på gården
allt var frid och fröjd, du körde egen lastbil
brydde dig om oss, du var världens bästa pappa
kom hem från jobbet, och vi lekte hela tiden
och nu är dina vänner alkolister och spriten
jag saknar det vi hade, jag saknar det vi gjort
jag hatar det vi har och jag hatar det du gjort!
allting gick bra, men du valde fel väg
det känns som jag är någon du bara vill prata med
allt på din villkor, bara när DU har tid
aldrig om MINA saker, nej bara om DITT liv!
fan du sårar mig, varför kan du aldrig fatta?
kom tillbaka, jag saknar min pappa!


Jag drömmer att jag hoppar och det känns i hela kroppen

Jag kan inte tänka klart, mina tankar dödar mig. Fan, jag skriker efter hjälp, men ingen vill höra mig. För alla bara skrattar och pekar och snackar, folk trampar ner mig som en fucking dörrmatta. Jag ber till min gud om ett eget himmelrike för snart har jag livet på botten i Pinneviken. För alla mina spöken, de besöker min själ och förstör mina dagar. Fan jag önskar att du var här! Jag är fast här på jorden, besegrad av högre makter. Vill lämna denna världen, flyga högt över landet. Men mina vingar brast, mitt sinne blev fuckat. Ingen vill förstå, det finns ingen som fattar, hur det känns att leva ensam med känslan, alla hatar mig jag har aldrig blivit älskad. Vinden kan vända men pass på att vänta! Idag ska det hända jag är trött på att kämpa.


För alla trycker ner mig, jag ställer mig frågan. Finns ingenting kvar, ni har släckt denna lågan Jag fäller mina tårar och detta är slutet. Sluter mina ögon och välkomnar ljuset


Ställer en fråga, vad har ni emot mig? Jag svär jag talar sanning men ni vägrar att tro mig. Ser ni hur jag gråter, ser ni hur jag lider? Tårfyllda ögon och ett hjärta som svider. Tillbaks till ruta ett, allt känns som förr, nu står jag här och bankar på livets stora dörr. Jag sitter och drömmer, drömmer om hoppet. Jag drömmer att jag hoppar och det känns i hela kroppen... En kamp mellan mig, mig och mig och livet. Direkt när jag mår dåligt får jag nya mediciner. Jag älskar dig, jag hatar dig, jag saknar dig, jag glömmer dig. Jag älskar att hata dig och jag saknar att glömma dig. Jag fattar inte varför, jag fattar inte nu. Jag hade ju en livsglöd men den har brunnit ut. Vill du prata med mig får du prata med min kista. Känner du vindpustar är det jag som viskar.


För jag ser inget hopp nu, det försvann för längesen. Ey! Smärtan är min fader och döden min bästa vän. Jag har kämpat, förlorat, klättrat och fallit, från toppen till botten, jag är tjej utan framtid. Föraktar dig för att du har skapat mig... Och min spegelbild är krossad och min skugga hatar mig. Och hur ska jag klara mig? Ska skiten gå vidare? Jag är trött på metaforer som "livet går vidare.."! Har du nån gång känt att ingenting känns rätt? Allt är bara skit, varenda jävel kollar snett. Har du bett om hjälp, men ingen vill hjälpa. Hatar du livet är du trött på att vänta.


DÖ!

Jag får ta tag i sakerna själv.
Ringa SOC och be om en fosterfamilj, långt bort härifrån!
Eller varför inte bara dö.

Jag hatar dig mamma! I snart 9 år har du inet vart en del av mig.
Jag ska radera mitt minne, nu är det DU som försvinner!


<3


du gör mig lycklig <3


Praktik

Praktik idag, har ingen lust med det. Fy! Vill hellre åka hem till Alex och mysa och prata.
Börjar bli galet förkyld också, inte bra att vara med småbarnen då. Jag får se hur jag mår senare under dagen, kanske åker hem tidigare. Nu ska jag göra en smörgås. Ni får ha det så bra idag, det ska jag iallafall försöka ha. Kram.

Alexander Bergström <3


Home@

Har inte mycket att säga inte, mer än.. JAG ÄR KÄR!


wine wine wine, I bet you wanna be mine

If I were a boy even just for a day
I'd roll out of bed in the morning
And throw on what I wanted
And go drink beer with the guys

And chase after girls
I'd kick it with who I wanted
And I'd never get confronted for it
'Cause they stick up for me

If I were a boy
I think I could understand
How it feels to love a girl
I swear I'd be a better man

I'd listen to her
'Cause I know how it hurts
When you lose the one you wanted
'Cause he's taking you for granted
And everything you had got destroyed

Godmorgon på er! Jag ska strax kila iväg till bussen och möta Emelie och Anna där. Sen är det skola som gäller, till lunchen ungefär.. då drar jag till Masmo och träffar söte Alex.

Ni får ha det så bra idag.
Puss på er!


Måndag

Kan inte sova, känns som att jag ska spy. Menmen, skola idag då.. hur ska det gå? Nicklas kanske ska komma över till Didaktus och hälsa på. Kul! Om han får för sin mamma vill säga, han får tydligen inte överanstränga sig. För då kan hans hjärta stanna och det vill vi inte!

Jag ska dessutom till världens underbaraste snygging idag!
Jag är sååååå galet jävla kär. Jag säger det nu, men jag älskar dig!

Nu ska jag göra saft & sen se på tv.
Ni får en bild på Alex <3
Puss & Godnatt.


sötare finns fan inte! <3


kärlek är vad jag behöver, men jag hittar aldrig rätt

Blev inte så mycket filmtittande, då jag tydligen hade min brors DVD som han nu har tagit med sig til sin lägenhet. Men mor min är snäll & har lovat att köpa en DVD åt mig nu i veckan. Då ska jag ha filmmaraton.  Känner mig otroligt deprimerad nu. På grund av två saker, den första vill jag inte ta upp här, det andra.. jag är kär. I säkert HELT fel person. Fast jag vet inte, det kanske bara känns konstigt nu.. jag vet inte.. allting är konstigt med mig just nu. Menmen, är man kär så är man.. finns inget man kan göra åt saken.

Nu ska jag iallafall göra saft åt mig själv.
Kram på er allesammans.


Seasons change with the pass of time, leaving behind what once was mine

I won't be the one to chase you
But at the same time you're the heart that I call home
I'm always stuck with these emotions
And the more I try to feel the less I'm whole
My tears are turning into time
I've wasted trying to find a reason for
Goodbye

Jag har nyss ätit lunch & innan det var jag nere på centrum och köpte chips, choklad och cola. Jag ska ha filmmaraton för mig själv idag. Fick ju låna en himla massa filmer av Vivi igår. Så nu ska jag tjocka mig med godis framför TV:n.



Puss på er allesammans.
Jag skriver senare.


Saknaden efter din luft gnager sönder mina lungor

Gud ge mig sinnesro
att acceptera det jag inte kan förändra
Mod att förändra det jag kan och
förstå och inse skillnaden

Du kanske inte fattar att jag blir orolig när du inte svarar, nehepp. Men det blir jag. Jag blir så grymt orolig, visst du aknske är upptagen. Men att skriva ett sms tar 1 sekund. Om du nu bryr dig om mig, så mycket som du säger... då kan du ta dig en sekund och skriva till mig och säga att du mår bra och att jag inte ska vara orolig. För det är hemskt att vara såhär orolig, jag gillar verkligen dig Alexander. Jag bryr mig om dig, och jag vill faktiskt veta om du mår bra. Känner mig så otroligt dissad, eftersom du inte svarar på mitt sms. Nu börjar man ju tro om du verkligen menade det du skrev igår, eller om du inte menade det. Du var ju trots allt full. Jag tycker om dig, jag bryr mig om dig & det vet du. Puss på dig!

Don't blame me for falling in love with you
You're the one who tripped me.
.


I wanna be the one to walk in the sun

Kom nyss hem, haft det väldigt trevligt och mysigt.
Ätit god mat, & kollat på Mamma Mia the Movie + Dirty Dancing! Jag bara ääääälskar dom filmerna!
Tack Vivi för en underbar & trevlig kväll, det måste vi göra om någon gång!

Jag ska strax ta en varm dusch & sedan krypa ner i sängen tror jag. Är riktigt trött nu alltså.
Jag skriver nog mer senare eller imorgon, ha det så bra allihopa!
Puss på er!


do you love me?

See, I'm not gonna mess around and I'm not gonna let you down
cause I do love you <3


<3

Vill du verkligen ha mig, eller är jag bara här för att tillfredställa din manlighet?
Tänker på dig hela tiden vafan! Kan inte sova för att jag saknar dig.
Menade du verkligen det där, eller var du bara så full & liksom.. sa det?
Haha, ingen som vet ingen som vet. Jag vet att du kommer läsa dethär.
Puss pårej Bighead.


God natt

Nä-äh! Nu ni ska jag faktiskt sova. Ska ju faktiskt upp rätt tidigt imorgon, eller idag rättare sagt. Ska bli himla kul med middag hemma hos Vivi!


detta hade jag på mig idag, eller inte först. Men sen.
Haha.
En Sverige t-shirt
Strumpbyxor
Benvärmare

Sov så gott hörni, så kanske vi hörs imorgon.. eller ah.. idag!
Puss på er alla som läser.


oh daddy dear, you know you're still number one

Some boys take a beautiful girl
And hide her away from the rest of the world
I want to be the one to walk in the sun
Oh girls they want to have fun
Oh girls just want to have


jag skulle andas i det tomrum som blev över om du lämnade mig nu

Idag, hahaha idag är bara ett stort skratt. För det mesta.
Någon jävla klamydiatant ringde mig en miljon gånger. La på varje gång innan hon snackat klart.
Menmen, jag får ringa Ungdomsmottagningen på måndag & gå dit och testa mig. Så man har det överstökat.

Idag har vi pratat mycket, vi i familjen & släkten.. eller vad man ska säga. Smilegropar & småungar. Väldigt intressant. Man fick ett gott skratt iallafall. Och som man säger ett gott skratt förlänger livet. Det stämmer kanske rätt bra. Jag har vart rätt lycklig på senaste tiden, bara för att jag skrattar mycket tror jag. Jättehärligt!

Snart ska jag nog krypa i säng och se på film. Imorgon blir det middag hos Vivvi, härlig helg jag kommer ha!

Alex bad mig ringa, & jäääääävlar vad full han var! Satt och garva genom hela samtalet. Men gubben, jag gillar dig ändå! Puss på dig hjärtat. Saknar honom lite faktiskt. Var rätt mysigt igår, låg i soffan och snackade och såg på Ginger Snaps. Helt cpstörd film! Men den var rätt bra ändå.. men såg inte på den så jättemycket. Vi pratade mest. Om allt.

Har sjungit typ hela dagen också, så nu har jag ännu ondare i halsen. Synd.. men jag älskar att sjunga. Haha. Och det vet nog hela Solna vid det här laget.

Jaja, kanske skriver senare.
Puss sålänge!


-

He doesn't like me anymore, or else it's all in my head.
He doesn't like the way i dress, he says my hair is such a mess.
Why do I give any time for him, he doesn't want to be seen with me, even if it's perfectly.
But i always thought she was my type.

He doesn't like me anymore, don't even the music that i play for him.
'Cause he says it's annoying and too loud.

He doesn't like me anymore, he hates my stupid jokes.
And I think that he's so so good tonight,
He doesn't notice anybody else.

I try to make, yes I try to make him understand,
But he doesn't want me, no he doesn't want me as his soulmate.
I try to make, yes I try to make him understand, but he doesn't want me, no he doesn't want me as his little doll.

He doesn't want to be seen with me, even if i am acting perfectly,
But i still belive that he will always be the one for me.
My ideal.


aldrig mer

Jag ska bli nunna.



Alexander 'Bighead' Bergström.


Vi började snacka hösten 2006.
Sen träffade jag dig inne i stan med Sandra våren 2007.
Jag var fett fett fett kär i dig, helt sjukt!
Dumpade min kille och allt för dig.
Sen åkte du, jag & Sandra hem till dig och jag var fett blyg och typ undvek dig. Sen började du hålla på med Sandra, och jag blev så jävla arg och ledsen. Så jag drog & sen nästa dag kom jag till dig och så prata vi och så. Sen hördes vi inte mer. Förren november 2008. Känslorna kom tillbaka, smygandes.. jag blev arg på mig själv då. Och nu, nu är du nog en av mina bästa vänner. Jag vet att jag kan snacka med dig om vad som helst, jag vet att jag kan komma till dig när jag behöver hjälp. Tack Bighead, för att du finns för mig.. det betyder verkligen jättemycket. Du har en stor plats i mitt hjärta.


Om jag blir miljonär på lotteri ska jag köpa plastik-kirurgi

Hejhejhej. Vaknade nyss typ. Mysigt värre. Hade jätteont i halsen imorse, och mådde illa. Men det är lite bättre nu, bra det iallafall. Idag kommer min moster och min kusin hit, kul. Jag har inte träffat min kusin på kanske, 3 år? Längesen var det iallafall. Ska bli kul att träffa henne igen. Imorgon ska jag till min bonusmamma och äta middag & se film och bara umgås. Trevligt trevligt.

Nu ska jag göra mat, & sedan kolla på film.
Puss på er alla som läser.


Tim Haneskog.

Kolla lille Tim. HAHAHA. Sååå underbart söt.
Känt dig i, 2 år snart va? Ja, jag tror det.
Du kom iallafall till klassen när jag började nian, haha.
Jag och Bea kallade dig för skitsjua, men egentligen var vi kära i dig. Men jag höll det hemligt, bajslänge. Och nu typ, har jag iallafall berättat för dig att jag var kär i dig. Men jag vågade typ inte säga det, för att jag var äldre än dig.. hahaha! Så sjukt. Men jag älskar dig vännen, du betyder extremt mycket för mig. Du har fått mig att skratta så många gånger när jag egentligen velat gråta. Så tack Tim, tack för att du finns.



..men nu jagar jag morgonen längst avenyer


Hur gulligt är inte det där då?
Men jag vet att jag kommer bli sårad, så jag tänker kryssa nej.

Jag vet att jag sa att jag skulle sova, men ser det kanske ut som jag kan? Nej, precis. Det är helt omöjligt. Kanske för att jag svettade ner hela lakanen och hela alltet och jag mår jättedåligt. Blä! Orka va sjuk. Det suger verkligen balle. Menmen, vad ska man göra? Nu ska jag be mamma om fruktsallad och lite te. Puss på er allesammans.


kärleken är skön, men kärleken är svår

Du sover som ett barn åh jag saknar att kunna sova så
Du är äger mitt blod och du är slagsmålet jag aldrig kan vinna
Och jag känner mig bara så jävla tom ibland

"
han är nog inte rätt kille för dig"
Men tror du eller ni, att jag inte fattat det va?
Jävla slyntrattar. Ät bajs?

Jag är riktigt jävla irriterad nu, ingenting blir som jag vill. Ohja! Jag är så jävla ego just nu så det är inte sant! Men jag skiter i, jag kanske vill må bra? Mja, precis. Så fuck er om ni ska gnälla..

Som sagt, jag var hos Bighead idag. Och det sas en heldel där. Han sa massa saker, visst jag blev jättesmickrad. Men jag vet inte vad jag ska tro. Finns vissa människor som säger att han inte menar det, andra säger att han gör det men att han inte kommer kunna visa känslor sen. Så helt seriöst vet jag inte vad jag ska tro om det han sa idag. Tror överhuvudtaget inte på någon längre. Varje gång jag litar på en människa, så visar det sig att den människan är falsk. Jag antar det inte finns en enda helt ärlig människa i denna lilla värld. Synd ju, skulle faktiskt behöva en människa som inte går omkring och säger saker man sagt till den, någon som kan vara äkta i allt den säger och gör. Ja ja, jag ska strax sova. Är jättetrött, och mår bajs. Feber och shit! Blir nog hemma imorgon. Sen på kvällen kommer min kusin Hannah & min moster Lena. Middagen med min bonusmamma blev flyttad till lördagen bara för att jag ska träffa Hannah.

Jag har inte ätit något på länge, får spykänsla såfort jag känner matlukt. Men ändå är jag hungrig. Så sjukt jävla dåligt! Hatar att må dåligt, både på insidan och utsidan.

Just nu längtar jag lite till sportlovet, för Daniel som bor i Sandviken kanske ska komma och hälsa på! JIPPI! Fett kul vi ska ha då. Men det är långt dit. Så förbannat långt. Och om cirka 18 veckor är det sommarlov också. Längtar till sommaren som fan nu. Det ska bli den bästa sommaren någonsin har jag bestämt. Turkiet, Dalarna, Forsbacka, Göteborg, Småland & självklart kära Stockholm. Har bestämt att hitta killen i mitt liv då också. HA HA HA! Kommer aldrig att ske, men man kan ju få drömma lite. Men nej, nu ska jag sova faktiskt. Godnatt på er, så hörs vi imorgon förmodligen.


you have my heart

Jag skippade skolan, kände mig rätt så hängig.
Men lite senare mådde jag lite bättre och drog till Tallbacka och var med Tim & Max. Goa pojkar det där!
Sen vid 12 ungefär så smsa Bighead mig och sa att jag kunde dra mot tunnelbanan, så gjord ejag det och åkte dit. Fett sega Norsborgrågen var i T-Centralen, kom typ en gång i timmen? Fick seriöst vänta fett länge. Sen kom det äntligen ett tåg mot Norsborg. Bighead väntade på mig utanför spärrarna, fett söt. Så drog vi till han och såg på film och bara snackade. Det behövdes verkligen. Vi har vart ovänner rätt länge, så det kändes skönt att prata ut om det som hänt och så. Sen nu är jag hemma, väntar på mamma för jag e fett hungrig. Hoppas vi får god mat idag. Ska be om en tjuga så jag kan köpa chips.

Imorgon är det fredag, ska till min bonusmamma och äta. Mysigt värre!

Tim - "hej, vem är du?"
En kille - "en människa.."
Tim - "aha! jag trodde du va en cykel!"





Luften bor i mina steg

Godmorgon allesammans!
Det blev rätt cp igårkväll, allting blev cp. Menmen, sånt är livet och tyvärr så händer det. Jag vet inte om jag ska till skolan idag, börjar bli rätt förkyld. Men vi får se snart när jag vaknat till lite. Jag ska iallafall träffa Bighead idag, fett längesen man träffa honom. Ska bli skönt att få snacka ur sig om en massa saker med han.

Har inte så mycket mer att skriva.
Jag ska snart äta frukost tror jag, och sen fixa mig.
Puss på er!


random frågor, men ni får stå ut!

Vad är ditt favoritnummer? 19
Favoritfärg/färger? ljusgul, svart, vitt & blått
Hat färg/färger? typ turkos
lyssnar du på just nu? musik
Är du nöjd med ditt liv just nu? ja & nej
Vad är/var ditt favoritämne i skolan? idrott. HA HA! pågrundav en sak endast.
Shoppar du på Abercrombie? nej
Vart önskar du att du var nu? med Lillen :$
Vad borde du göra just nu?
Är du kär i någon? JAAAA JAAAA JAAAA!
Kan du blåsa bubblor? inte med tuggummi längre ..
Kan du nå dina fötter med raka ben? ja, men det gör jävligt ont
Kan du vifta på öronen?
Kan du skruva tungan? kunde
Tror du på Gud? nej, för om han fanns så skulle allting vara som jag ville.
Vill du bli en brandman? nä inte nu, men jag ville :)
Vad drack du senast? saft
Vad tittade du på senast på TV? Vakna med The Voice
Har du några tatueringar? nej, men ska troligen skaffas i sommar
Har du rakt eller lockigt hår? fult..
Är du glad? nah, lite smådepp faktiskt
Är du piercad någonstans? öronen & tungan
Vad har du för planer för ikväll? inga alls
Hatar du folk som ljuger? oftast ja
Föredrar du "mjuka" eller "tuffa" killar? lite mittemellan, som L ungefär <3 haha
Föredrar du blonda killar eller brunhåriga? spelar ingen roll
Har du gjort nått som du inte kommer kunna förlåta dig själv för? ja
Vad vill du bli när du blir stor? dagistant for sure
Har du någonsin varit helt förkrossad? men ja
Har du någonsin velat ha någon fast vetat att du aldrig kan få den personen? ja, som nu tillexempelt.. tror jag?
Hur är det mellan dig och dina föräldrar? det är väl bra
Tycker du om ditt liv? jadå, det duger
Vad är din favoriträtt? kebab
Vad är din favorit kärleksfilm? Dirty Dancing
Vad tycker du mest om i ditt utseende? leendet.. eller jag vet inte..
Förlåter du eller glömmer du? förlåter
Har du mest tjejkompisar eller killkompisar? har väl lika mycket
Har du någonsin masserat någon? yes
Vad är du rädd för? att bli övergiven, att aldrig mer få känna kärlek & trygghet hos någon annan
Har någon försvunnit ur ditt liv? ja
Har du någonsin haft någon på hjärnan som du bara inte kan släppa? ja, har de nu :)
Önskar du att du var kändis? nej
Önskar du att du var en kille? nej
Lyssnar du på låtar som får dig att tänka på gammal kärlek? nej.



dunkar ditt hjärta, så dunkar också mitt.

Ganja in my brain take the stress away.
Marijuana take away the stress someday.
The police is after me for sure, but when they catch me I pretend I'm pure.

Lalala *sjunger*. Idag har det vart en jobbig dag. Tänker dock inte säga vad som hänt för jag har tystnadsplikt.
Fick iallafall sluta tidagare pågrundav det. JIPPIE HURRA! Jag har ont i magen & mår lite illa. Men det kan vara för att jag åt för mycket lunch och för att jag har torkat bajs i princip hela dagen. Mysigt värre va!

På morgonen var INGEN ute. Jag ba "ööh har alla dött eller?". Så då gick jag in och där var dom ju. Vilken tur då. Hade rytmik och sång med Annica med småbarnen på morgonen. Lilla Ida var ledsen så jag fick sitta och kramas med henne. Det var otroligt mysigt. Många har vart oroliga idag, och det betyder att dom flesta har gråtit och längtat efter mamma eller/och pappa. Känns så otroligt bra att kunna få en liten liten unge sluta gråta genom att sitta och gunga. Då blir man allt bra stolt.

Sen så ska jag säga lycka till igen till Lillen, som ska byta nyckelhål hela dagen! Haha. Men ja, hoppas det går bra. Puss på dig hjärtat <3

Nu ska jag äta lite kanske, eller göra te. Skriver förmodligen senare.

Jag tackar för kritiken, både dålig som bra.
Men om du ska hata mig är det bäst att du låter det va.



bla bla bla

Jag ska sova nu & drömma en lika mysig dröm som inatt.
Puss på er.


när man är ensam känner man sig liten utan hjälp

dunkar ditt hjärta, så dunkar också mitt.
skulle vilja ge dig en kyss utan att fråga.
men jag vet inte om jag vågar.
du skiner upp min själ.
Ta min hand, gör den varm.
Utan dig är jag ingenting alls.
Ta min hand, gör den varm.
Utan dig är allt så mörkt & kallt.


hatar människor som ljuger för att få status

Jag är aldrig svag när jag vet att jag inte ljuger.
Alla vet att jag är stark nu.
Vad menas med det?
Att det jag säger är sanningen.

Blir så arg! Varför ska man ens behöva vara så äcklig och ljuga för sina kompisar att man haft sex med någon. Är du så desperat att du verkligen måste det? Tack för att du förstör för mig. Tack, för att du tror på dina egna jävla lögner!


jag ska knulla ditt ansikte jävla fuckface!

A, så bra att du är så jävla tom i skallen att du tror på dina egna äckliga lögner!
Jag verkligen hatar människor som du, som måste ljuga för allt & alla!
Som måste ljuga om saker för att få status.
Jag kommer skylla på dig om din vän L inte tycker jag är något att ha.
Då har du i princip förstört mitt liv, & då lovar jag dig att du inte kommer finnas mer!
Liksom, gå & ät en banan istället för att låtsas vara cool.. orka dig. ÄT BAJS!¨

Jag är så grymt jävla förbannad nu.
A ringde och förstörde resten av min kväll.. TACK DIN FULA APA!
Och ursäkta mig att jag är otrevlig, men du förstör så jävla mycket!
Varför finns det människor som är så jävla tomma i skallen, som tror på sina egna lögner!
I DIN MAMMA ATT DU HAFT SEX MED MIG! Skulle inte ens komma på tanken.. jag sög av dig.
That's it! Jag ångrar det med hela mitt fucking jävla liv! Det var nog det absolut största misstaget jag någonsin gjort. Jag hatar dig, jag hatar dig, jag hatar dig dig dig dig dig! Hoppas du seriöst blir påkörd av tåget!

Nää, tänker iallafall inte föstöra min kväll pågrundav att vara arg på dig.
Ska tänka på något trevligt, som din underbara kompis L tillexempelt. *runkrunk* Dör för han!
Puss & hej. Skriver säkert senare igen.


These words are my own, from my heart flow.

Idag har jag blivit kallad för en himla massa saker. Tillexempelt, skitdumskalle, fitta, dumunge, dumma bajs. Ja, herregud.. det är inte lätt när det är svårt. Hade så god jävla lust att dra därifrån, men som tur var så gjorde ett enda sms att jag orkade stanna kvar;

"Hehe, måste erkänna att du fått mitt självförtroende växa :P"
Hur gulligt är inte det då? va va va! Alla vet säkert vem det är ifrån. Från Lillen såklart, awf... sötare kille får man leta efter länge och väl. Tur jag vet vem han är då. Höhö.

Har tvättstuga om 30 minuter. Känns ju bra, eller inte.
Mamma får hjälpa mig. Jag är jättetrött, grinig, fortfarande arg/ledsen sen igår.
Så jag orkar inte mycket nu. Skulle vart skitbra om Lillen va här och myste.
Men han typ ignorerar mig nu, eller så är han vansinnigt seg.. Jag vet inte.

Nu ska jag äta lite, sen göra något.. vet inte vad.
Puss på er alla som läser!

If I wrote you a symphony, just to say how much you mean too me, what would you do?
åååååååh, människa.. du gör mig så förbannat jävla knäsvag! Bli min.. (a)


Godmorgon

Inatt drömde jag en helmysig dröm.
Tänker dock inte säga vad den drömmen handlade om här. Höhö.
Idag är det praktik, jag har feber och har egentligen ingen lust att åka till Sollentuna.
Men jag måste. Jag skulle hellre vilja åka till L och mysa. Men det går ju inte.

Nu skall jag äta frukost & fixa mig.
Ha en bra dag, så hörs vi senare.
Puss!


The sun goes down, and so does I

Idag:
Kom till skolan & var så jävla nervös, dog seriöst.
Det gick över efter ett tag, satt och läste Maskrosungen.
Sen var det BF och jag gjorde inte ett bajs, för jag vägrade.
Sen var det idrott, träffade Lillen en snabbis.. och människan gör mig knäsvag. Så himla fin <3
Sen så gick jag in på idrotten, hade rätt kul. Fotade alla när dom idrottade.
Kanske lägger upp bilder här? (:
Sen var det lunch och då såg jag honom, aawwffff! Jag dog, han gjorde så min lunchrast blev bra.
Lunchen var väl som alltid, det enda som är gott är vitlökdressingen till morätterna.

Sen hade vi målpass, gjorde inte ett bajs.
Sen åkte jag hem för jag var så arg.
Och A, du har kanske förstört mitt liv.
och det är sant som han säger, du ser ut som en enirogubbe.

Jaja, ska lägga upp bilder nu tror jag.


hahaha, bästa bilderna ever ju.
men nu ska jag ner i tvättstugan.
sen ska jag äta mat.
förresten, min bror är hemma nu.
höhöhöh.
puss på er!


<3

Och Jag ber dig tro på mitt ord
Det enda jag vill är att få vara där du är


och mitt inre det skriker, skriker av rädsla

ååååååh! fuck dig människa.
orka vara så sjukt jävla underbar!
<3


nu ska jag skämma ut mig mer


du tror säkert jag är sjuk i huvudet nu,
men då får du tro det.
jag ska vara helt jävla ärlig, & jag låter alla se detta.

Jag skulle helt klart göra vad som helst för att få dig,
du är så otroligt jävla fin och du verkar vara en så grymt underbar människa.
jag fattar om du inte ens vill ha mig, som vän eller mer..
men det jag gjorde i lördags ångrar jag med HELA mitt liv.
du får tro mig eller inte, det är helt upp till dig vad du vill göra.
men jag säger bara det, jag är kär i dig. Sådetså.
punkt slut med det liksom.
jag vill ha dig. nu vet du det och jag har skämt ut mig.
puss.


kärlek är vad man gör den till..

Du är den första killen jag gråter över.
och det känns otroligt värdelöst.
känns otroligt värdlöst att jag ska bli kär, och sen dissad.. eller något.
det här känns iallafall värdelöst.
Vet inte riktigt hur jag ska få ut allt så att du fattar..
jag tycker om dig, helt klart.
bara så du vet.


Helt jävla otroligt

Såfort jag börjar tycka om någon, gilla någon.. bli kär eller vafan jag nu är.. så blir det alltid något fel, något som händer, att jag skämmer ut mig själv eller begår ett stort jävla äcklig misstag som jag kan gråta över i flera dagar.. VARJE JÄVLA GÅNG! Nä, fan jag tror jag ska lägga ner med kärlek, jag tror jag ska lägga ner allt. För ah, han var typ någon som jag så jävla gärna vill ha, men det sket ju sig nu typ.. eller jag vet inte.. om det inte sket sig, då får väl han säga det till mig då. Usch, hatar dethär. Och jag är så jävla svag också, som gråter över en kille jag knappt känner. Men kärlek är kärlek. Och jag är kär. Eller förälskad kanske man ska säga, jag vet inte. Jag känner iallafall det där pirret i magen varje gång jag tänker på honom & jag känner en lyckoklump i halsen. Men jag antar att kärlek inte är till för mig. Ingenting är till för mig. Förutom att vara folks slagpåse och kompis. Det känns ju otroligt värt. Or not.

Jaja, Lillen.. du vet mycket väl vad jag tycker om dig.
Och det som hände mellan mig & Alex i lördags ångrar jag med hela mitt liv.

Puss.


Försoven.. eller något sånt?

Försov mig! Känns ju extremt bra! Stress, stress, stress..
Jag gillare INTE!

Nu ska jag sminka mig & äta en macka.
Sen rusa till bussen typ.
Puss på alla som läser min blogg & puss till Lillen (:
<3



goder natter




SÖT SÖTARE SÖTAST

Haha, så fucking söt.
Men nu ska jag lyssna på Ken Ring och sen försöka sova.
Good Night.


jag skulle göra vad som helst för dig

Det bubblar i magen, av lycka.
Jag ryser varje gång jag tänker på dig <3



jag är bara inte gjord för dessa dagar

Och dom säger att stan blivit tyst och ful och öde, älskling
Att det kommer bli en lång, kall vinter
Jag har lärt mig att saknaden är värst när nån har sovit som ett barn
Genom en iskall vinter

Du är min hjälte för du vågar vara rak
Du är min hjälte för du är precis så svag som jag
Kom och hjälp mig, jag behöver dig igen, igen, igen...

Och du säger att staden är precis som staden alltid varit
I väntan på en lång, kall vinter
Och du säger att saknad kan man lära sig att leva med ibland
Genom en iskall vinter


jag skulle vakna mitt i natten & ta en långpromenad



JAG DÖÖÖÖR! hahahaha, är han söt eller är han söt?
Söt,såklart jag inte hatar dig.. <3


jag har känt den känslan förr, men inte som idag

Tycker om dig, dig dig dig!
Och fuck den som säger "är du kär igen?"
Jag är inte kär, än. Jag TYCKER OM. Punkt slut.

Jag ska snart göra en smörgås med skinkost på & kanske en kopp te.
Sedan ska jag lägga mig i sängen och smsa Lillen och sen sova.

Skola imorgon, ska möta Emelie och Anna som vanligt vid bussen.
Och sen på idrotten ska jag & Challie skolka för att säga hej till sötaste Lillen (; puss på honom!

Okej, nu ska jag berätta om igår.

Jag var i Tullinge hos Shiggi, sweety. Vi kollade på film och sen fick jag hålla i hans läskiga orm. Jag har inte ormskräck längre. Tack Shiggi <3
Senare kom Lillen, och vi gjorde inte ett bajs.. satt och dog bara. Fast sen åkte vi och gjorde hemligheter och sen åkte vi tillbaka till Shiggi. Sen kom någon kille till, Kim tror jag han heter.. men jag är inte säker. Sen gick dom ut och jag och Shiggi kollade på Boogeyman.. fett äcklig film! Sen somnade jag. YAAY! Vaknade vid 08:00 och dog för jag hade så tråkigt. Satt i sängen och lyssnade på när Shiggi snarkade till 14:00 ungefär, då vaknade han och så följde han med mig till stationen och så åkte jag hem.

Nu ska jag sjunga lite lite lite till och sedan göra macka och te.
Puss på er alla som läser min blogg, <3


jag lever på impuls nu, via fjärrkontroll

jag skulle andas i det tomrum som blev över om du lämnade mig nu
jag skulle pröva mina läppar mot nån annan om du lämnade mig nu
jag antar det finns nån du skulle ringa om jag inte fanns
jag skulle fastna i min ensamhet igen om du lämnade mig nu
<3




Home@

Jag är hemma nu. Eller jag har vart hemma rätt länge faktiskt. Jag har vart nere i tvättstugan och tävttat lite tillochmed.
Igår träffade jag snygg snyggare snyggast. Skulle lätt kunna dö för honom. Haha. Om han läser detta så dör väl han av skräck, den sötnosen.

Imorgon är det skola & då ska ju snyggast säga hej till mig. *HAPPY*
Nejnej, nu ska jag faktiskt sjunga vidare och plåga allas öron ett tag innan det är middag,
Puss på alla er som läser! (;



hejsan alla glada

Vaknade helt okej tid idag. Just nu sitter jag med en macka i handen, & snart ska jag duscha & tvätta håret. Idag, jo idag ska jag göra massor med saker.. men vad jag ska göra tänker jag då INTE säga. Ni kanske får reda på det någongång.

Men som sagt, jag ska hoppa in i duschen nu.
Ni får ha det så bra idag och ikväll och inatt.
Det ska jag iallafall ha.

Puss!


En bild på mig & Neo får ni.
Den är tagen i Maj 08


tänker tillbaka

du ska veta att jag inte behöver dig, min väg var aldrig din, och i spåren som jag lämnar efter mig så finns de ingenting! jag vänder aldrig blicken bakom mig, så brinn historia brinn och i svaren på din fråga blir alltid nej, du betyder ingenting


så får ni en fräzzzziiig bild på mig som avslutning.


Shufräz.

Jag ska sova nu.
Gött mos.
Puss!


RSS 2.0