What I've been looking for

It's hard to believe
That I couldn't see
You were always there beside me

Thought I was alone
With no one to hold

But you were always right beside me
This feeling's like no other
I want you to know

I've never had someone that knows me like you do
The way you do
And I've never had someone as good for me as you
No one like you
So lonely before I finally found
What I've been looking for

<3



Hej igen allihopa!

Nu vet jag vad den där snygge killen heter! Han heter Fredrik Hebrand. *Lägger det på minnet*
Jag har sjungit hela kvällen nästan, tog en liten paus när det var melodifestivalen.
Jag har tänkt på en sak, melodifestivalen blir dåligare & dåligare för varje år som går. Trist faktiskt. Precis som man blir fulare & fulare för varje år som går också. Jag ska lägga in en bild snart där ni får se hur jag förändrats utseendemässigt på BARA ETT ÅR! Det är helt sjukt. jag var mycket sötare när jag var 14-15 år.

Till melodifestivalen åt jag, mamma & Björn varma baguetteskivor & räkor. Efter det blev det rabarberspaj med vaniljsås. Så himla gott! Mysigt var det iallafall. Men jag dog verkligen där framför TV'n. Så dåliga bidrag. Tråkigt!

Nu får ni bilden.



den som inte ser skillnad, dom är ju blinda.
haha. ser ni?
 2008 - var jag mycket rundare om kinderna, hade ljusare hår, hade mer smink (mer mascara, foundation & puder) + att jag hade pojkvän.

2009 - rundare överallt förutom kinderna, mindre smink, mörkare hår & jag har ingen pojkvän.
det är fan sant, man blir fulare med åren.

Nu kom mamma & Björn hem, dom har vart ute med Voffen.
Sen ska jag nog krypa ner i sängen & se på film.
Puss & kram på er.



HIGH SCHOOL MUSICAL

Bra Bättre BÄST! Jag blev kär direkt, & som alltid när man går på en musikal så önskar man att man var någon i musikalen. Och sen när man kommer hem sjunger man & dansar framför spegeln. Man blir så fånig. Sen, visst jag kollade på musikalen & vad som hände. Men när den snyggaste killen jag någonsin sett var på scen, då hade jag bara ögon för honom. Nu minns jag inte hans namn, men SNYGG det var han. Han var så snygg att man nästan vill gråta nu för att man aldrig någonsin kommer få se honom igen, förutom på bild. Fan. Hahahaha. Men han var så snygg. Dog nästan. Musiken var bra, men engelska texterna är bättre iallafall. Jag har Bop To The Top i huvudet. Sitter och sjunger på den, har jag gjorde sen jag kom hem. Mysigt ändå, att få en bra låt i huvudet.

Efter musikalen gick jag & mamma till Pizza Hut och åt. Gott var det. Jag tjatade ut om den snygge killen på scenen. Jag ska ta reda på vad han heter så fort Björn läst klart programmet. Ikväll ska vi äta paj, rabarberpaj tror jag.. med vaniljsås. Mums på det!

Jag längtar till Påsklovet, verkligen verkligen längtar jättejättejättemycket. Jag ska träffa Pontus då! YAY! Och för alla i min släkt/familj.. inte min kusin Pontus.. utan en annan Pontus, som är lika gammal som min. Grrrr på han! Gullunge är han.

På måndag börjar skolan igen, fan. Jag vill inte. Alla & allting har blivit så drygt. Jag hatar det. Jag ska nog söka ett annat gymnasium till i höst. Eller, jag vet inte. Det enda jag ser fram emot nästa vecka är torsdag. För då ska jag äntligen pierca mig. Sen är det bara 5 veckor (?) kvar till Påsklovet och Pontus. Fett härligt.

Nu ska jag hjälpa mamma med maten & tjata mer om den snygge killen i musikalen.
Ha en bra kväll allesammans. kram på er!



Idag

Dryg drygare drygast. Fan vilken seg & tråkig dag, Vill bara gråta, men jag har ingenting att gråta för.
Det blev ingen piercing igår eftersom East Street är jättehårda. Jag & mamma har ju inte samma efternamn, så mamma blev tvungen att ringa skattemyndigheterna idag & be om att få ett papper där det står att mamma är min vårdnadshavare och mamma. Skumt! Men pappret kommer troligtvis på tisdag, så jag ska pierca mig nästa vecka på torsdag. Jag hatar idag. Jag har tråkigt tråkigt tråkigt. Jag är sjuk, det suger. Jag vill festa, träffa människor som man känner och inte känner. Sportlovet 2009 kan suga en getpung!  Bokstavligen.

Jag får hoppas på att påsklovet blir mycket mycket bättre. Jag har bestämt mig för att det ska bli det också. Dagen blir ju vad man gör den till. Men jag är dålig på att göra mina dagar ensam, jag behöver någon som kan göra min dag tillsammans med mig. Men ingen har ju tid för mig, eller? Tror inte det. Fan. Jag hatar idag. Jag hatar sportlovet 2009.

Känns det konstigt för er att jag skriver mer än vanligt nu? Jag har ju inte haft lust att skriva så mycket nu i några dagar. Kan vara för att sportlovet 2009 kan suga en stor snopp? Men fan, fan, fan & ännu mera fan. Jag vill göra något!

Nej, nu ska jag väl vänta på min mamma så jag kan få pengar och gå och köpa grönsaker och dipp. Jag ska bli nyttig och gå ner flera kilo till påsklovet. Jag ska börja promenera/jogga innan skolan också. Fast, vi får se hur det blir med den saken. Kommer nog inte orka, men man vet aldrig. Man vet aldrig med Julia.

Men jag hoppas ni haft ett bra sportlov iallafall.
Ha en underbar kväll, kram på er!


IDAG

Piercing, nääääjz! Sen ska jag träffa Joel, eftersom han inte kunde igår.
Måste fixa lite saker till i helgen också, tror jag..

Ska äta frukost nu, om jag kan. Mått illa hela natten.
Men ha en bra dag allihopa, kram.



-

Affection to rent
The age of the understatement
Before this attraction ferments, kiss me properly and pull me apart


Idag har vart tråkigt. Jag har bara sovit. Tror jag börjar bli ännu mer sjuk.
Imorgon ska jag pierca mig, kanske. Jag hoppas på det.
På lördag ska jag & mamma gå & se High School Musical.
Nu ska jag sova & vänta på bättre tider.
Kram på er.



du skär som en laser & jag har inget vettigt försvar

Hej allihopa! Förlåt för att jag vart så dålig på att skriva. Men jag har inte orkat & dessutom har det inte hänt så mycket heller. Min förkylning håller i sig, men jag känner att det börjar släppa nu. Skönt det iallafall. Idag har jag vart hos min far & träffat Eva. Jag fick 500 kronor, YAY! Är lite rik nu. Men jag ska pierca mig på torsdag, i läppen. Och det går på 450 kronor. Imorgon ska jag vara med Joel, skojsigt. Vet inte vad vi ska hitta på. Men jag antar att vi kommer på nånting att göra då.

Ni får lite bilder på mig & på Nappe.
Ha det så bra, kram på er.






vi träffades liksom på chans

Den här dagen gick åt helvete.
Hoppas att imorgon blir bättre.
På onsdag ska jag vara med Joel, mysigt värre då.
Ska nog kröka någon dag nästa vecka också med Emelie och några? Hoppas på't iallafall. Jag ska snart sova, mår bajs pågrundav förkylningen. Men jag är rätt trött också, sov inte mycket inatt. Alla var ju rätt dryga och jobbiga, speciellt min moster. SÅÅÅÅ JÄÄÄVLA DRYYYG! Men godnatt hörni. Kram på er allihopa.


-

Jag kan aldrig mäta mig med, ett hjärta lika gott som ditt.
Du äger mitt blod & du är slagsmålet jag aldrig kan vinna.
Och jag känner mig bara så jävla tom ibland.

Ska träffa Christian imorgon <3
han ska ta hand om sjuka mig.
bra för mig. inte lika bra för han.
nu ska jag sova. kram på er!



Sjuker

Jag är jätteförkyld & har 38 graders feber. Fyfan vad dåligt. Jag som ska ha lite kalas idag. Kommer inte känna smaken på mina bananmuffins som jag gjorde igår, dåligt dåligt dåligt. Men jag ska gå & vila ett tag och ta alvedon & hoppas på att må lite bättre sen när alla kommer. Somnade jättetidigt igår iallafall, redan vid 23:00. Andra fredagar brukar jag lägga mig runt 03:30 på morgonen. Men inte igår, skönt iallafall. Sen gick jag upp 08:00 idag och satte mig i köket med en kopp kaffe. Det var gott. Just nu lyssnar jag på Lasse Lindh, jag älskar hans musik. Jag känner liksom ett lugn i kroppen när jag lyssnar på honom. Han är bäst.

Nu ska jag gå & vila ett tag.
Skriver kanske senare.
Kram på er.


shuuuez

Nu har jag bakat muffins.

Blir lite smått irriterad på människor, som säger att jag "byter killar" hela tiden.
Nu ska jag lära er saker. Byter, låter helt fel. För jag är kär i en kille & han heter Alexander Bergström. Alla andra killar, dom är mina kompisar. Ni vet, man behöver inte hålla på eller vara tillsammans med killar bara för man älskar dom. Jag älskar mina vänner, oavsett kön. Det ni. Ta reda på fakta innan ni öppnar truten, tack.

Nu ska jag vänta på mina mostrar som är påväg hit.
Så jag kanske kanske kanske skriver sen.
Kram på er allihopa, även er gnällspikar & trögskallar.




Morgon

Hej allihopa! Idag har jag jätteont i magen & så mår jag fruktansvärt illa. Kan det bero på allt jag åt igår? Jag får hoppas det så jag inte blir magsjuk.

Igår så var jag, mamma, Björn, Oscar & Weronica på en resturang inne i stan. Mangolian tror jag den heter. Jag tog en buffé med 3 olika buffér i. Sushibuffén var bäst såklart! Jag älskar sushi. Det var riktigt trevligt att äta där. Sen fick jag 400 konor av Oscar & Weronica. Tack så mycket säger jag, pengar behövs! Sen åkte vi hem. Var riktigt trött efter maten. Men jag gick inte och la mig. Jag satt uppe och pratade min MIN ALEX. Ja, och vi bestämde att vi ska kalla varandra älskling. Fett söt han är. Jag älskar honom. 

Idag ska jag hem efter skolan & baka bananmuffins. Ska ju ha lite kalas här hemma imorgon. Hoppas jag får mer pengar, då ska jag pierca mig. Jag ska pierca läppen då. Och idag, då kommer min moster Carina från Dalarna hit. Fett kul. Det var längesen jag träffade henne. I somras tror jag? Om jag inte minns fel nu.

Men nej, nu ska jag sluta skriva för jag måste äta frukost & fixa till mig innan jag ska kila ner och möta Emelie & Anna vid bussen. Men alla läsare, ha en underbar dag nu. Det ska jag iallafall ha. Kram på er!



GRATTIS TILL MIG!

17 år idag då, känns bra för jag är äldre än Rickard. HA HA HA! Nu på morgonen fick jag svarta strumpbyxor och en termosmugg som jag ska hälla varm choklad i nu innan skolan. Så himla mysigt. Dom flesta grattade mig igår, så jag antar att dom tycker det räcker & inte skriver något sms idag. Fuck dom då.

Nu ska jag fixa mig och sedan kila iväg till bussen där Emelie & Anna väntar.
Ha en underbar dag allihopa, det ska iallafall jag ha. Kram på er.


Home @

Hemma nu, skönt som fan för jag är trött. Men det har vart rätt mysigt på praktiken. Jag har blivit en snitsare på att byta blöjor, det är ju bra.. det tog hundra år för typ några veckor sedan. Nu tar det en sekund känns det som. Världens sötaste Hilma var übersöt idag. Hon sa jätteofta "Hima kama Ula", som då betyder Hilma krama Julia. Så fick jag massa kramar och pussar.

Imorgon fyller jag år, härligt. Rill lovade att vara snäll mot mig, hoppas han är det då. Emelie ska på Håkan, orättvist! Jag vill ju också se snyggaste Håkan. Menmen, får vänta och se om han kommer till Allsång på Skansen. Då ska jag dit!

Nu ska jag äta en smörgås & sen gå och sova någon timme.
Kram på er allihopa.

Ni får dessutom några bilder från praktiken.




-

jag älskar att glömma dig
jag saknar att hålla om dig
jag önskar att du visst
jag hatar att älska dig..
jag går sönder totalt
och det e allt pågrund av dig..


Igår + Idag

Igår efter skolan följde den snygge REFISkillen Rikard med mig hem. HÖHÖHÖ! Vi kollade på The Guru. Väldigt intressant faktiskt, med att vi kollade på filmen och kommenterade allt och alla. Men hela tiden kom vi in på hur sexig jag är, hur sexig rumpa jag har, hur sexiga läppar jag har, hur stora bröst jag har och hur söt jag är. Allt jag gjorde var att skratta. Jag är inte van att få komplimanger för ett shit. Men kul att jag hittade denna pojke då, som ger mig det hela tiden. Men hur som haver, vi kollade iallafall på filmen & sen efter filmen låg/satt vi i sängen och samtalade om allting, men om hur sexig jag är och hur mongo han är.

Jag vet inte vad han har gjort med lilla mig, tänker på honom hela tiden iallafall. Är jag kanske förälskad? Jag dör om det är så. Jag tror inte jag orkar. Även fast jag märkt att han inte är som alla andra. Men ja, vi får se hur det går. Men jag vet att en dag kommer jag tillhöra honom. Känns ju tryggt. Mysig är han iallafall, och det är det jag behöver.

Idag ska jag till praktiken, sitter här med Håkan Hellström i öronen. Jag är så avundsjuk på Emelie för att hon ska åka och se honom på torsdag, då det förövrigt också är min födelsedag. Jag sitter här med en tallrik risgrynsgröt också. Det är gott. Med jordgubbssylt på. JAG ÄLSKAR'T! Egentligen har jag ingen lust med praktiken idag, men jag måste. Tyvärr. Jag måste sminka mig också, så jag tror jag slutar skriva nu för att jag ska kunna hinna med saker.

Men jag kanske skriver senare, vem vet?
Ha en underbar dag allihopa, kram på er.


men jag älskar dig ändå, idiot.

Jag kom nyss på att jag inte kan sluta tänka på Alex.
Det gör inte så mycket iochförsig. Men, du är en idiot baby!

Idag är det skola, YAY! Ska snart ner till bussen och möta mina livglädjar, Anna & Emelie. Dom kan ge mig råd om hur ovh vad jag ska göra med människan jag faktiskt älskar. Så jävla mycket. Rätt jobbigt. Men han är söt, faktiskt.

Idag ska jag ha min nya kjol & mitt nya linne på mig. Får se hur många som kommer glo på mig. Men jag tycker iallafall att kjolen är söt, jättesöt. Jag har precis druckit frukost också, juice. Jag orkade inte göra risgrynsgröt. Jag får göra det när jag kommer hem sen, fast jag kommer väl somna på direkten när jag kommer hem. Som varje Måndag.

Jag har namnsdag idag också.
Och om 3 dagar fyller jag år.

Nu ska jag inte skriva mer, för jag måste sminka mig lite.
Men ha en underbar dag alla läsare, jag skriver senare.
Kram på er!


I don't shine if you don't shine.

Städdag idag. Jag blev nyss klar med mitt rum, skööönt! Ska ner och köpa en latte på Espresso House tror jag. Ska fråga mor min om en liten slant. Mamma har bakat idag, kanelbullar & vaniljbullar. Dom ska vi ha på lördag, då ska jag ha ett litet kalas här. Mina mostrar kommer, och min bonusmamma Vivi. Ska bli kul och träffa dom. På torsdag fyller jag år, då ska mamma bjuda mig på sushibuffé. Jag älskar sushi! Och imorgon har jag namnsdag.

Min systerson Hampus fyller 10 år idag också, grattis på dig sötunge! Tiden går fort, känns som det var igår han föddes liksom. Men han är stor pojke nu. Grattis iallafall, om du nu läser min blogg. Ha Ha!



Jag & Neo, min solstråle!
I don't shine if you don't shine.

Nu skall jag ner till centrum.
Kram på er allihopa!
Jag skriver nog senare.



full rulle

Det har vart full rulle hela dagen idag. Vid 13:00 åkte jag, mamma & Björn först till Erikshjälpen i Spånga. Jag hittade ett jättegulligt linne, så jag köpte det. Sen åkte vi vidare till Läkarmissionen i Vinsta, där hittade jag en ursöt kjol & då köpte jag den med. Sen åkte vi till Coop i Bromma och handlade, sen åkte vi till ett ställe för att rasta Neo och till sist åkte vi till en thairesturang och köpte med oss mat hem. Gott vare! Sen bestämde jag & Tommy att vi skulle ses, det blev en promenad. Två varv runt stationen. Söt är han, jag ska ha honom! Han ska bli min min min!

Nu ska jag tjocka mig framför TV'n. Sen ska jag sova.
Förlåt för det korta inlägget, men jag har inte så mycket att skriva liksom.
Kram på er alla läsare, & ha en fortsatt trevlig alla hjärtans dag.. kväll?
Aja, hejdå. Godnatt. Kram.


kär på bussen.

Bäst dag igen! Träffade en REFIS kille på lunchen, bara några minuter men iallafall. Han var väl fin. Hade så grymt kul idag, vi tränade på.. jag vet inte vad det heter. Men att man ska hoppa och slå i med båda fötterna. Det gick inte så bra för mig. Sen på bussen hem blev jag & Emelie kär i VÄRLDENS SNYGGASTE KILLE! Dessutom log han åt oss när jag vinkade. Jag skulle ha bett om hans nummer. Emelie! Han kommer vara fast i min hjärna hur länge somhelst också. Shit, kan inte sluta tänka på honom. Så grymt snygg! Och världens finaste leende. Sen gick vi till biblioteket och lånade böcker. Sen satte vi oss i trappen idag igen och kollade på människor. Sen kom min mamma mitt i allt och då lämnade jag mina kära vänner och gick med henne till ICA. Jag fick godis, chips/ostbollar och läsk. Mums på det! Och snart ska vi äta klyftpotatis och lövbiff. Mums på det också! Let's Dance äre idag också. Men jag vet inte om jag vill se på det. Känner mig så äckligt jävla trött, så jag kommer nog somna. Kom på en sak, det är Fredagen Den 13e, läääskigt!

Nyss sa min mamma att hon ska köpa en Apple Sourz till mig när vi åker på kryssning.
Sen vet inte jag om jag riktigt vågar åka, eftersom jag läst klart Det som inte kunde ske.
Sorglig bok det. Lånade förresten en annan bok om Estoniakatastrofen idag.

Men nu ska jag äta, men vem vet? Det kanske blir ett inlägg senare.
Kram sålänge iallafall alla läsare.




<3


Och ni två är sååååå mycket livsglädje.
Om ni inte fanns skulle jag inte vilja gå till skolan.
Jag älskar er & ni är bäst bäst bäst!


lycklig dag

Idag har jag fått skrattattacker lite hej vilt. Men det blir alla glada utav, så det gör ingenting. Skolan var iallafall toppen. Brukar en iochförsig vara, för Anna & Emelie gör mina dagar. Blev utslängd från engelskan, BARA för att jag inte hade mina böcker med mig. Frånvaro på mig där. Sen sprang jag, Emelie och Anna för att hinna med bussen, vi kom typ 10 minuter innan bussen skulle gå.. såååå ovärt men ändå så värt. Motion behövs. Vi åkte till Solna Centrum, och lilla söta Anna var snäll och bjöd på läsk. Sen skulle Emelie röka. Sen gick vi då in på biblioteket för att låna en bok om Donald Winnicott. Jag och Emelie lät Anna sköta det, och vi skrev en varsin dikt som ska hängas upp i biblioteket. För det fick vi ett varsitt litet chokladhjärta. Gott vare! Sen gick vi till en butik med massa tvålar, parfymer och sånt. Sen luktade jag & Emelie jordgubbe. Så satte vi oss i den stora trappan och snackade, planerade vad vi ska göra i sommar. Vi ska gå på grönan, skansen + allsång, bada näck på natten, picknick + bad + sol i Solna, festa & kanske kanske göra en impulsresa till Göteborg och gå på Liseberg, åka till mitt land och bo i friggeboden & åka till Annas land och bada i hennes pool och åka till Nynäshamn och bada och kolla på snygga människor där. Längtar till sommaren såååååååå jävla mycket nu! Det här ska bli den bästa sommaren någonsin! Sen pratade vi om annat. HELMYSIGT! Sen hittade jag Emelies kille, först ville jag behålla honom men jag gav honom till Emelie sen. Känner mig snäll. Sen bar det av hemåt. Men vi ska gå till centrum imorgon också. Ska bli kul. Det ser jag fram emot.

Nu ska jag vänta på mamma.
För jag vill ha godis.
Kram på er.


jag lever i en värld full av idioter

De är sorligt
när människor
du känner, blir
människor du kände.
När du kan gå
rakt  förbi någon,
som om den aldrig
varit en stor del av
ditt liv.

Jahaja, nu har jag vart på sjukhuset också. Min mamma erkände att hon inte har en egen hjärna att tänka med, jag blev arg och stack hem. Nu har mamma ringt fyra gånger, men jag orkar inte med henne. Varför lever jag med idioter? Jag börjar tro igen att jag måste vara adopterad. Jag menar, jag anser mig själv vara normal. Iallafall mer normal än min familj. Jag är nog adopterad, eller så tjuvade mamma mig från en översmart familj. Jag har många teorier.

Känns kul också att mamma verkar vilja att jag ska vara såhär, arg, ledsen & överdrivet trotsig och skrikig och gapig. Men ja, jag tar ingen skada utav det. Det är mer dom i min omgivning. MEN SYND FÖR DOM DÅ! I don't give a damn about it.

Skriver nog senare.
Kram.


Om Gud vill, ses vi igen.

Jag tror på sånt faktiskt, för om Gud vill så blir det så.
Men nu ska jag faktiskt sova, eller jag ska lyssna på en låt först.
Imorgon är det praktik till typ 12, sen ska jag till sjukhuset.
Snart fyller jag år & snart är det lov och då ska jag träffa Stefan.
Ska fika med Martin någon dag också, och träffa Kristofer.
Men, godnatt på er. Kram.



Vad är det jag kämpar för egentligen?

Kan någon svara på det?


-

Jag står på bron mellan hopp och förtvivlan
Och jag vet att jag borde välja väg
Många nätter av tårar och tankar
Långa dagar när allt känts fel


Det är så lätt att stanna i
Det trygga och det vanda

Man lever intensivt vid ravinens brant


Det fanns en tid då vi alltid var måna
Om att vårda och hålla om varann
Vart tog längtan och spänningen vägen?
Alla värmande ord som efterhand försvann


Jag står på bron mellan hopp och förtvivlan
Även grälen har blivit på rutin
Och jag tror att du känner som jag men
Ändå säger vi ingenting


Det är så lätt att stanna i
Det trygga och det vanda
Man lever intensivt vid ravinens brant


Två frusna själar som inte tycks tina
För vi rör nästan aldrig vid varann
Vart tog längtan och spänningen vägen
Alla värmande ord som efterhand försvann


Du måste rycka tag i ditt liv! Vilket liv?

Har sovit 14 timmar, men jag är fortfarande jättetrött! Hur går det till, någon som vet det ens? Men iallafall, när jag vaknade imorse och ville ha en "stadig" frukost. Mackor med skinost och o'boy, är det inte själva fan då att det inte finns några mjuka mackor?? Igår fanns det ju massor med mjuka mackor. Mammas eller Björns fel om jag kommer vara sur idag. Så jag fick dricka o'boy bara. Men det duger, antar jag. Jag vill sova mer, jag orkar inte praktiken. Men jag måste.

Idag är det dessutom bara nio dagar kvar tills jag fyller år. Hoppas jag får det jag vill ha, en dvd, en termosmugg, pengar & en tröja. Men vi får se.

Nu ska jag klä på mig, fixa mig och sen kila iväg till bussen och sen åka till stationen och ta pendeltåget till Sollentuna, och därifrån till praktiken. Jag hatar vädret, så det tar ungefär 30 minuter för mig att gå dit, bara för att det är så kallt.

Jag kommer kanske skriva när jag kommer hem.
Vi får se, jag kanske somnar tidigt idag med.
Men OM INTE, så hörs vi imorgon.
Kram på er alla läsare.


dålig eftermiddag

Jag var hur happy som helst i skolan, då jag berättade att min bok  "det som inte fick ske" som förövrigt handlar om Estoniakatastrofen, jag berätta hur som helst att jag hittade den i vårt grovsoprum och då fick Emelie den smurfen fnatt och skratta säkert i tusen år och ja gott folk nu har jag ett nytt smeknamn, Lodis. Fint ändå, om man jämnför med mitt förra. Förut hette jag Knullis, så mitt nya är betydligt mycket finare.

När jag kom hem så gjorde jag o'boy med den lilla skvätt mjölk som fanns. Och smörgåsar med skinkost. Sen kom min kära mamma hem och sa att mitt studiebidrag är indraget! Jag blev emo för en sekund och sen läste jag brevet och det stod typ såhär "om du sköter skolan och är där tills terminen är slut, så är du ej återbetalningsskyldig" Så nu gott folk, nu ska jag vara duktig tjej och inte skolka från vare sig skolan eller praktiken. Fast jag har inte skolkat från praktiken, men från skolan har jag det. FY SKÄMS JULIA! Så håll tummarna på att jag orkar vara där till sommarlovet nu. Men idag, då var jag i skolan från 08:45 till 14:35. Kände mig så jättestolt när jag kom hem! Hade vart i skolan en hel måndag liksom, längesen jag var i skolan en hel måndag.

Mamma ska göra makaronilåda till mig och Björn, för mamma ska på föräldramöte i min skola. Hoppas Dusan inte säger något dumt om mig.

Men min dag blev dålig iallafall, efter att jag kom hem alltså.
Nu ska jag vila lite, sova en timme kanske.
Skriver antagligen senare, puss sålänge!


sötis, jag är helt såld på dig.

Kom på att det är välidigt många som raggar på mig?
Kul, men rätt så jobbigt eftersom mer än hälften bara driver.

Men nu ska jag kila ner till bussen och möta Emelie & Anna.
Skriver förmodligen senare, kyss på er!


jag ger upp, jag orkar inte bli besviken.

Man behöver nån att älska även när det blåser kallt
Behöver känna den där känslan som krossar allt


Jag kan va den som igenkänns av sorgen
Stark men bara utanpå i hjärtat e jag omkommen
Det verkar meningslöst att bara gå emot strömmen
När det känns som det va någon där som tog drömmen


Sökandet är svårt å jag har kämpat så hårt
Ensam på en väg som ledde mig bort
Å kanske var det förutsett nu står jag här helt vilseledd
Försöker förstå men själen gråter ostört ändå

Jag kanske inte är en människa som världen vill ha
Kanske aldrig kommer bli en sån som vet vart han ska
Står å stampar å trampar i samma lilla ruta
Livet bara går förbi kan inte sluta

Fundera på vart alla dessa lyckliga själar finns
Om någon ser mig så snälla visa vägen dit

Jag skulle kunna vara han som vill bry sig
Jag skulle värma dom som hela tiden fryser

Jag skulle inte lämna folk som har sjukdomar
Jag skulle bota dom som tror dom är i slutronden

Jag skulle vara den som alla andra ville va
Förklara saker som jag ödelagt å klarat av


Det här e saknad av livsglädje
Jag bara hoppas att det inte finns en risk med det
För jag strider hela tiden varje dag
Försöker vara den jag blev å hela tiden klara av allt


It just take some time, little girl you're in the middle of the ride

Dålig dag idag tyvärr.
Det enda som är bra är väl att mamma ska göra pannkakor.
Jag mår fruktansvärt illa idag, men det beror på en sak dom flesta vet.
Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, det är 11 dagar kvar tills jag fyller år.

Jag har aldrig trott att äkta kärlek finns,
för jag har erfarenhet av att ingenting håller föralltid.

Jag skriver nog senare, kram på er.


17 år.

Snurra flaskan
jag har aldrig
sanning eller konsekvens
vad vill du veta om mig
fråga bara
jag berättar vad som helst

Det var 17 år
17 år i staden där jag växte upp och så
märker du hur fort det går
och jag var 17 år ville inte va den
som blev kvar


Så äckligt bra låt!
Jag älskar den låten, kan den utantill.
Veronica Maggio är & förblir min idol.


att en fis kan vara så kul

Kom nyss hem typ, sjukt bra film & så var jag ju där med sjukt bra människor.
Vi grät lite ibland, skrattade också.. en hel del. Precis när jag börjar gråta som mest så är det någon som släpper sig så det ekar i hela biosalongen. ALLA, jag menar verkligen ALLA i den salongen började asgarva! Sen var vi fyra nästan sist ut. Vi grät som inihelvete på slutet. Rätt sorgligt, men kul. HAHA. Jag grät för att Emelie grät, och Anna grät för att jag grät och Josse grät för filmen. Sen letade vi toalett, vi hittade den och gjorde det vi ska och åkte sedan hem.

Ska inte göra mycket ikväll, bara ta det lugnt. Jag har migrän, gör sjukt ont. Ska ta en alvedon tror jag och se film.

Kanske skriver mera sen, vi får se.
Annars hörs vi imorgon.
Kram på er allesammans!




Godmorgon

Mår bajs idag pågrundav en sak.
Sen mår jag bra för att det är över nu.
Seriöst, hur fan kan du haft känslor för mig?
Det går inte ihop, om du skäms över mig..
Ofta man har känslor för någon man skäms över?
Jag är iallafall lättad att det inte blev mer mellan oss,
för jag visste att det skulle sluta såhär iallfall.
Du är sån, du är oseriös i allt. En player.
Tack och hej!

Jag har precis ätit frukost, jag ska nog ta en dusch strax och sen är det nog tid för att åka till kista med Emelie, Anna & Emelies kompis. Vi ska ju gå på bio, jag hoppas filmen är bra som alla säger. Annars blir jag sur.

Men nu gott folk, ska jag duscha.
Ha en underbar dag/kväll.
Jag skriver senare tror jag.
Kram på er!


-

Det som var värt den här dagen var skolan antar jag.
Korvspad, smurfar och currygubbar.
Sen är resten så jävla ovärt.
Dissad, äckelmat, dryga människor.

Imorgon blir värt hoppas jag! Ska ju gå på bio med Emelie och Anna, vi ska se I Taket Lyser Stjärnorna. Det kommer skrikas Tsatsiki lite sådär ibland tror jag. Men mysigt ju, bio med två underbara människor. Det kan inte bli bättre.

Jag skriver nog senare, om jag orkar.
Nu får ni en bild på Emelie & Anna.
Kram på er!





-

Varför ska jag tala sanning för er, när ni inte kan knipa käft om mina hemligheter?
Varför ska jag inte ljuga för er, när ni ändå blir sura över sanningarna?
Båda ni förstör mitt liv. Snälla, dö bara.



Godnatt

Just nu undrar jag om du verkligen vill ha mig.
Om du verkligen är kär i mig.
Om du verkligen tar mina känslor seriöst.
För om du inte vill ha mig, om du inte är kär i mig & om du inte tar mina känslor seriöst.. säg det då.
Jag älskar iallafall dig.
Jag tar dig på ett seriöst sätt,
och jag vill så jävla gärna ha dig!
Jag hatar att du ska leka så jävla kall.

Jaja, nu ska jag sova.
Kanske blir bio imorgon med Emelie, om hon vill.
Godnatt på er alla!
Hörs imorgon förhoppningsvis.


Kvällsfika


En mjuk smörgås med skinkost
Två hårda smörgåsar med skärgårdssill
och ett glas multivitaminjuice.
SMASKENS!


älsk


i'm stuck on a boy.
who fills me with joy.
this picture so pretty.
cous he is so pretty, to me <3

VARFÖR SKA DU VARA SÅ UNDERBAR FÖR?
Hahaha, jag är kär i dig.
Puss!


mitt liv som parfixare

Jag är snart 17 år. Jag undrar hur många jag fixa ihop under åren jag levt. Många iallafall, sen har jag försökt fixa ihop människor men det har inte funkat, men iallafall. Jag har aldrig tagit mig tid att fixa ihop mig själv med någon, det är alltid någon som får fixa ihop sig med mig. Nu är det slut med det! Från och med imorgon ska jag göra allt för att få den jag vill ha, få det förhållandet att funka och jag ska aldrig mer i hela mitt liv fixa ihop någon med någon annan. Nu får dom människorna fixa det själva. Mitt jobb som parfixare är slut. Bara så alla vet det..


Håll tummarna och önska mig jätte lycka till.

Jag kan ingenting dikta
och ingenting måla
och ingenting säga
som räcker idag...
Men lyssna till vinden
som sjunger sin längtan
och smeker Din panna,
för vinden är jag




das Mädchen, hat alles, was

Jag är inte perfekt, jag är långt från att vara det. Fast, finns det ens någon som är perfekt? Nej jag tror inte det. Jag stör mig på småtjejer som säger att dom är feta och måste banta, och där kommer jag som väger säkert 20 kilo mer än dom. Snälla människor, väx upp & skaffa lite hjärna. Ju mer ni bantar, destu mer går ni upp i vikt. Ät mat och träna! Jag har inte dåligt självförtroende, men jag verkligen verkligen hatar människor som inte ens har fett på kroppen säger att dom måste banta. Taskig barndom eller? Man kan ju nästan tro det. Nej hörni tjejer, killar gillar inte äckligt smala tjejer, killar gillar inte tjejer som säger att man är fet och ful. Killar, dom vill ha tjejer som har lite man kan ta i, tjejer som inte är överdrivet fåfänga. Inse det idag, inte imorgon.

Idag skolkade jag från skolan typ, kände mig allmänt deprimerad och orkade inte. Stannade hemma och mamma ringde skolan och sa att jag var sjuk. Hade lite feber, men inte så mycket. Sen vid 15:00 åkte jag och mamma till ungdomsmottagningen och kollade upp allting. Dom ska höra av sig om en vecka om det är något som inte stämmer. Sen åket vill tillbaka till Solna och handlade. Multivitaminjuice, MUMS! Och skinkost. God kvällsfika blire.

Imorgon ska jag till skolan, sen efter tror jag nog att det blir att åka hem. Vill nog vara hemma i helgen, orkar inte åka någonstans. Den som vill träffa mig (Alex) får faktiskt komma till mig då.

Jag fyller år om två veckor, woho! Jag ska ha glass med chocklad&banansås, bananmuffins och kaffe då. Sen kommer förmodligen mina mostrar och min bonusmamma och grattar mig på lördagen.

Nu ska jag lyssna på musik och lära mig ännu mer tyska.
Skriver kanske senare, kram sålänge!


-

move on.
it's just a chapter in the past.
but don't close the book.
just turn the page




.

Nu är jag trött & deppig.
Jag ska sova nu.
Godnatt.

Och i sommar blire Göteborg och Miranda <3


fiskbullar är allas favorit

Ingen middag får jag heller.
Aja, jag behöver ändå banta några hundra kilo, så det gör inte så mycket att jag inte får någon mat. Jag kom på en sak faktiskt, om jag var rik så skulle jag leva på sushi och bär med mjölk. Fett gott ju! Jag älskar sushi, jag älskar bär med mjölk. Finns en enda sak jag älskar mer, och det är ju Alex. Men han får jag inte äta, för då blir hans mamma och pappa arga. Förmodar jag? Men åh! Jag önskar att jag var rik, då kunde jag köpa en egen sushikock. Madonna har ju en. Så orättvisst! Men jag ska sjunga varje dag nu till jag blir typ, 20 år kanske. Då är jag nog bättre än henne.

Nu blev jag sugen på fiskbullar. Men ja, jag vet att jag är jätteäcklig! Men kan jag rå för att jag tycker fiskbullar är gott? Nej precis. Och jag vet att dom flesta gillar fiskbullar, bara att dom inte vågar säga det. GRUPPTRYCKSVARNING! Jag kommer ihåg när jag var typ 10 år, jag älskade fiskbullar men jag låtsades hata det för alla min kompisar gjorde det. Men det skulle dock inte förvåna mig om dom gick hem sen och ville äta fiskbullar. Men ja, helt seriöst! Jag tror ingen hatar fiskbullar, fiskbullar är ju gott! Jag är helt störd, på riktigt. Sitter här och snackar fiskbullar. Jag är född konstig. Och min storebror brukade säga att jag var adopterad, nu vet jag att han ljög.

Så allihopa! Vad händer ikväll då? Jag ska inte göra ett bajs iallafall. Softa i sängen med mina fiskbullar och se på TV, antagligen. Sakna Alex lite mer, sjunga lite till. Så blir nog min kväll. Men, ja.. jag kommer förmodligen skriva mer här senare. Om jag nu inte somnar när jag softar i sängen. Men annars hörs ju vi imorgon, och då är det Torsdag och EXAKT två veckor kvar tills jag blir 17 år. Jag är en stor flicka nu, känns rätt gammalt att säga så. Jag vill faktiskt gå tillbaka i tiden och vara 5 år igen. När jag var 5 år så ringde ingen psykstörd klamydiatant till mig hela tiden, jag hade flera pojkvänner & jag blev inte ledsen när någon av dom hittade en annan, jag var mammas flicka och hon var aldrig sur på mig. Men på ett sätt så är det skönt att jag är 17 snart, för om 1 år och femton dagar fyller jag arton. Det menas, jag får ta körkort, jag får gå på krogen och jag får göra massa saker jag inte får göra nu.. men som jag faktiskt gör ibland iallafall. Men nästa år behöver jag inte smyga med det. Bra va?

Jag ska inte skriva mer nu.
Jag skriver kanske sen.
Kram sålänge allesammans!


Du bist mein Herz, Du bist meine ganze Welt <3

Du är mitt hjärta, du är hela min värld.

Kom nyss hem, nu ska jag bara ta det lugnt. Och det är så störande, är så jävla nojig för imorgon. Tänk om Alex aldrig mer vill träffa mig om det så som jag tror att det är. FAN FAN FAN! Men den risken får jag väl ta, antar jag? Men oj vad jag kommer bli ledsen om han väljer att inte vilja träffa mig mer. Menmen, sånt är livet. Kärlek håller inte, eller?

Det som är störande med mig, det är väl att när jag blir kär då blir jag ordentligt kär. Då kan jag inte släppa den människan bara sådär. Nej, jag vill att det ska vara seriöst, jag vill att det ska förbli ett långt förhållande. Men, ja.. om det nu kommer bli ett förhållande mellan mig och Alex. I don't know. Men man kan väl alltid hoppas?

Nu ska jag göra smörgåsar och väntelivänta på mamsimulingen. Hoppas hon gör en god middag idag, känner för god mat idag. Haha. Men hon gör alltid god mat, men ibland gör hon mat man inte vill ha.

Skriver nog mer senare, om jag orkar.
Kram på er allesammans!


<3

Som kärlek e kärlek är du mitt enda hjärta

baby du suddar bort min grova smärta

du suddar mina tårar, du sänker min skit

o nu när jag tänker vill jag ha dig i mitt liv


har aldrig tvekat, men nu är jag säker

jag vet vad jag känner, o skriver nu därför

du får lova mig en sak, vi ska aldrig tro på rykten

jag snackar bara sanning jag e nyktrare än nykter


Idag hade jag studiedag, soft som fan. Men har lite feber, men jag åkte iallafall till Masmo. När jag kom dit så skulle Alex iväg på piss, så jag fick vänta hemma hos Alex med Victor. Medans Victor satt och nördade WOW så kollade jag på tv. Sen kom Alex, så låtsasslogs vi i soffan.. HAHA! Eller, typ något sånt. Jag slogs på riktigt. Sen myste vi i hans säng, och så hör man från datorn "SLUTA SNUSKA ER!" Hahahahahaha! Sen skulle Victor möta sin tjej, så då drog jag också hem. Sen så har den där klamydiatanten ringt också, jag svarade och sa att jag ska på drop-in på umot i Solna, då sa hon att det var bra och att jag skulle ringa henne när jag vart där. Sen har jag inte gjort mycket mer, gråtit.. haha. Jag vet inte varför.. vart nojig hela dagen idag. Sen har jag massa andra tankar och funderingar som egentligen inte borde få tänkas och funderas på, men jag är som jag är och gör det jag inte borde. Imorgon är det praktik, sug på det! Jag orkar inte byta blöjor hela dagarna.. Men jag måste. Snart är det helg, tur det iallafall. Nu ska jag faktiskt sova.

Alla läsare, ni får ha en fortsatt trevlig kväll och natt.
Kram på er!


du, bara du.

det sämsta är att du inte verkar förstå, eller se hur mycket jag verkligen tycker om dig.
mina drömmar handlar om dig, mitt liv handlar om dig, mina dagar görs av dig.
jag blir så otroligt knäsvag varje gång jag ser dig, du är den finaste människan jag känner.
jag är ärlig när jag säger det, jag är ärlig när det gäller mina känslor också.
jag älskar dig, och det känns jobbigt att jag inte vågar säga det.
jag vill så gärna säga det, men jag är rädd för hur du ska reagera.
jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig dig dig.



Mätt i magen

Nu är jag otroligt mätt i magen, ätit för mycket tror jag. Grillbiff med pommes, beasås & tsatsiki till det. Och coca cola såklart. Eftersom mamma fyllde år så fick hon en drink, en jättedrink. Den smakade inte alls gott. Till efterrätt åt jag camembert med glass och varm hjortronsylt & drack kaffe. Sen höll jag på att spricka. Mysigt var det iallafall, Lena min moster var med oss och åt. Så nu är jag verkligen proppmätt.

Imorgon då, studiedag. SOVA! Fan vad skönt det ska bli. Sen på Onsdag är det praktik som gäller och på Torsdag ska jag till umot, fyfan vad nervös jag är. Vill verkligen inte, men jag måste. Och det är lika bra att få det överstökat. Sen i helgen blir det väl att åka till Alex. Jag hoppas på det iallafall.

Nu ska jag faktiskt ta en lång, efterlängtad och härlig dusch.
Känner att jag luktar turksvett.. det stinker verkligen turksvett i våran hiss. Tack vare Björn.
Inte för att jag har något emot turkar, men seriöst. Ni stinker?

Ni får några bilder också.



1a bilden - Min grillbiff
2a bilden - Mammas jättedrink
3e bilden - Camembert
4e bilden - Födelsedagsdamen
5e bilden - Moster & Mamma

För er som inte fattar hur ni ska få se bilderna i större format, klicka på bilden ni vill se.
Alla läsare, jag skriver nog antagligen senare igen.
Men nu ska jag gå och duscha.
Ha det så bra, sålänge.
Kram på er.




mitt hjärta är ditt att förstöra

Om jag ska vara ärlig, så tror jag nog att jag vart kär i Alex sen jag träffade honom den där våren 2007. Visst, det är konstigt.. för jag har haft 2 seriösa förhållanden medans. Men när jag tänker efter så är det så, att jag vart kär i honom sedan 2007. Jag känner mig så sjukt jävla förälskad. Jag saknar honom när jag inte är med honom. Hela jag blir darrig när jag är med honom, han är så jävla fin också. På utsidan och på insidan. Jag älskar honom, faktiskt.

Men ja, nu till andra saker. Jag lyssnar på musik just nu, min mamma fyller år så Björn ska bjuda mig och henne på Ekens krog. Mysigt! Jag har köpt M&M till mamma. Hoppas hon blir glad för den påsen.  Jag får väl ta och klä upp mig lite, eller något. Ikväll/Inatt blir det att sitta uppe. Studiedag imorgon! Sen på fredag eller lördag ska Emelie kanske följa med mig och träffa Alex och hans kompis.

Men men, jag skriver nog senare.
Kram på er allesammans.


Musik

Julias topp 10;

System Of A Down - Chop Suey
Metallica
- Battery
Jimmy Eat World - The Middle
Guns N Roses
- Shackler's Revenge
System Of A Down - BYOB
50 Cent - Get up
Beyonce - If I were a boy
Rammstein - Sonne
Rammstein - Mutter

Europe - The Final Countdown

Dom här låtarna lyssnar jag mest på just nu.
Ifall ni ville veta liksom vad jag har för musiksmak.
Som ni ser är jag ganska mycket för all sorts musik.
Nu måste jag rusa till bussen, för Emelie och Anna väntar.
Kram på er allihopa, hoppas ni får en bra dag.


the botten is nådd

En bit av låten, jävligt bra.

men jag lär ju mig aldrig av mina misstag
vilket ämne det jag har en brist av
varför går jag alltid över gränsen
min hjärna den står där brevid när det händer
jag måste ringa runt och be om förlåt
känns som jag hellre vill dö men vi får se hur det går
tacka fan för mina polare har tålamod med mig
hade jag vart dom hade jag knappt tåla att se mig
min kyl den är tom, mina pengar är slut
alla ledtrådar säger: förändra dig nu
patetisk och ynklig, fy fan vilken dag
Jag duschar men samvetet, det sitter kvar


I love it dirty dirty

Nattinlägg då. Som vanligt alltså, hahaha.
Jag snackar med Gurra på msn, jävla cpswedir han är!
Tjatar om hur min teknik är, FUCK YOU GURRA! Du kommer aldrig få veta.
Jag saknar min Alex, mestmestmest. Du är min, lär dig leva med det!
Nej, jag ska väl gå och lägga mig nu, ska ju faktiskt upp 07:00 idag.

Oh, juste. GRATTIS MOR! Min mamma fyller 49 år idag.
Jag fyller 17 om 17 dagar. Detni! Sen äre 1 år kvar tills jag får gå på krogen. NÄJZ!
Mamma
fyller 50 då, då ska vi ha fetaste festen.

Nejmen, godnatt nu.
Ska möta Emelie och Anna imorgon vid bussen.
Kram på er, alla läsare.


-

Sov hos världens sötaste nörd från lördag till idag söndag. Sjukt mysigt, & roligt.
Spelade Guitar Hero, fett kul ju! Vann över honom gjorde jag också, hela tiden.
Sen myste vi jättemycket och vi var miljöbovar också. Hahaha.
Innan jag åkte hem idag spelade jag Guitar Hero också, och bet Alex i låren. HAHAHA!

Skola imorgon, suck. Men vi har studiedag på tisdag och det är jävligt soft.

Skriver nog imorgon, kram.



RSS 2.0